Vegetarijanska kuhinja
Vegetarijanska kuhinja obiluje maštovitošću, bogatstvom okusa i zanimljivih kombinacija namirnica. Iako se prije svega bazira na prehrani bez mesa (dakle, bez teletine, svinjetine, janjetine, ribe i piletine) neki vegetarijanci izbjegavaju i proizvode koji su životinjskog podrijetla poput jaja i mlijeka.
Kako je uravnotežena i dobro balansirana prehrana iznimno bitna za naše zdravlje, važno je putem hrane unositi sve namirnice potrebne za zdravo funkcioniranje našeg organizma. Upravo iz tog smo razloga posebnu važnost dali pripremi vegetarijanskog menija koji je iznimno bogat, raznovrstan, a istovremeno ukusan i zdrav.
Iz naše bismo ponude posebno izdvojili palentu s povrćem u kojoj je povrće sotirano na bučinu ulju s orzom i restanim krumpirom uz dodatak špinata i povrća. Domaći njoki u umaku od povrća poslužuju se s kremom od leće, graha, slanutka s mahunama, sušenim rajčicama i klicama od rotkvice. Povrće sa žara dobiva posebnu aromu tijekom pripreme, a u ponudi se nalaze marinirana tikvica, patliđan i pečena paprika. Blitva s porilukom i restanim krumpirom čini vrlo fin i zasitan obrok gdje je restani krumpir poslužen s mrkvom i začinskim biljem.