• O NAMA
    • O BIBERONU
    • OPĆE INFORMACIJE
    • TRAŽITE POSAO?
  • KONTAKT
BiberonBiberon
BiberonBiberon
  • NASLOVNA
  • BIBERON FOOD BAR
  • BIBERON CAKES
  • BIBERON CAFFE
  • CATERING & EVENTS

Doček Nove godine u Štoriji kao vrhunac 2019.

admin2020-02-02T11:15:07+00:00

Bila je ovo zaista nevjerojatna godina za restoran koji je fine dining splitske gastro scene doveo na neki sasvim novi nivo. 2019. godina ispisala je blistave stranice ispunjene besprijekornim nizom sezonskih menija koji su se izmjenjivali zajedno s godišnjim dobima. Svako jelo zaživjelo je s mirisima i okusima ovoga podneblja iz kojega je Ivan Pažanin odavno dokazao da zna izvući ono najbolje.

Stoga, ne čudi da je takva godina svoj vrhunac doživjela upravo u prosincu kada je restoran Štorija neupitno postao epicentar zbivanja splitskoga adventa. Iz tjedna u tjedan u kuhinji restorana izmjenjivala su se najznačajnija imena hrvatskog kulinarstva, a rezervacije bi planule sa svakom najavom gostovanja sljedećeg chefa. Ivan Pažanin ugostio je, kako kaže, svoje prijatelje, ali spomenemo li njihova imena, postaje jasno da su ovo trenutno najtraženija i najpoznatija imena koja trenutno tresu sam vrh, kako hrvatske, tako i međunarodne gastro scene. Svako je gostovanje bilo najavljeno dvjema večerima, ali je apetit zainteresiranih istinskih ljubitelja dobre hrane bio tolik da je Štorija morala organizirati po još jednu, treću po redu, večer sa svakim od ovih talentiranih predvodnika fine dininga.

Tako su svoje iznimno umijeće, ljubav prema namirnici i strast prema kuhanju, uz Pažanina, imala priliku Splitu predstaviti profilirana imena kao što su Braco Sanjin i Mate Janković, Tomislav Špiček i Željka Klemenčić, Hrvoje Zirojević te David Skoko i Dragan Jovanović. Ako niste bili dijelom ovog izuzetnog iskustva te svoje nepce počastili vrhunskim doživljajem koji su priredili ovi chefovi, toplo preporučamo da počnete pratiti najave ovoga restorana putem Instagrama ili Facebooka kako vam više nikada događaj ovakvoga profila ne bi promaknuo. Bila su to gostovanja za pamćenje tijekom kojih je svaki od velemajstora udahnuo nešto istinski svoje u poslužena jela čineći ih zaista hranom «s potpisom».

Svaka je večera bila svojevrstan event tijekom kojeg su chefovi predstavljali svoja jela, a istaknute vinarije Coronica, Bire, Coletti, Galić i Stina ponudile su harmoničan spoj svojih vina uz svaki slijed jela. Neodoljivi šarm restoranu zasigurno daje i izvrsno osoblje koje se neprimjetno kreće među stolovima, a uvijek je tu kada ga zatrebate. Profesionalnost i uslužnost dovedeni su do te mjere da niste ni svjesni da su vam jelo, u jednom trenutku, upravo poslužili sam Pažanin ili Skoko.

Štorija je ove godine doživjela strelovit uzlet i upisala svoje ime u sam vrh hrvatske gastronomske scene. Kvaliteta i maštovitost jela doista su bez premca kada je riječ o dalmatinskoj prijestolnici. Upravo to je razlog iz kojeg nema sumnje gdje će se održati najposebniji doček nove, 2020. godine. Welcome drink, meni od 7 sljedova, šampanjac u ponoć i glazbena kulisa koju će pružiti sjajna Marina Fernandez, samo su neki od razloga zašto ne treba dvoumiti u kojem prostoru ćete podići čašu u ponoć i najdražima poželjeti sretnu i uspješnu novu godinu.Poseban interes zasigurno će izazvati vijest da u Štoriju stiže i ingeniozni David Skoko koji će svoje umijeće i inovativnost pokazati 18. i 19. prosinca. Ova će večer biti upotpunjena vinima vinarije Galić.

Share this post

FacebookTwitterLinkedInGoogle +Email

Related Posts

kavana kavkaz

Biberon Cakes kolači u vitrini kultne kavane Kavkaz

Kultna zagrebačka kavana Kavkaz kroz desetljeća svoga postojanja svjedočila je brojnim poznatim ličnostima, kulturnim događanjima i odslušala nebrojene anegdote.... DETALJNIJE

Top namirnice dostojne svakog dalmatinskog jela

Bogata mirisima, okusima i bojama, dalmatinska kuhinja je sinonim zdravog i delikatesnog načina prehrane. Oplemenjena je vrhunskim i zdravim... DETALJNIJE

Posjetili smo vodeći svjetski sajam pekarstva, slastičarstva i grickalica

Munchen – rujan 2018. Biberon Cakes tim je vesela ekipa slastičarki koja obožava nove ideje, saznanja i učenje te voli... DETALJNIJE

Kolači s najljepšim pogledom na more

Ponekad neki kolači zaista imaju više sreće nego drugi jer se nađu na prekrasnim lokacijama s pogledom na more... DETALJNIJE

dječje rođendanske torte

Najposebnije dječje rođendanske torte

Svome djetetu svaki roditelj želi prirediti rođendansku proslavu za pamćenje, a da bi proslava bila nezaboravna, i torta mora... DETALJNIJE

BIBERON CAKES: NOVA SLASTIČARNICA U CENTRU ZAGREBA OSVAJA ODLIČNIM KOLAČIMA

Biberon Cakes pod vodstvom Ane Mišković slastičarnica je s izvrsnim kolačima otvorena prije nekoliko dana u sklopu Branimir Mingle... DETALJNIJE

Advent u restoranu Štorija najavljuje dolazak Skoke, Zirojevića, Špičeka…

Restoran Štorija kojim kormilare majstorske ruke kulinarskog chefa Ivana Pažanina u vrlo je kratkom roku postao jedno od vodećih... DETALJNIJE

Posjetili smo novootvoreni Biberon Cakes i provjerili što je sve u ponudi

Početkom prosinca otvoren je Branimir mingle mall, osvježena verzija Branimir centra, a minglati se može i u slastičarnici Biberon... DETALJNIJE

biberon_logo_footer

KONTAKT

BIBERON CAKES - SPLIT
T: 021 687 255
M: 099 3000 777
E: cakes@biberon.hr

BIBERON CAKES - ZAGREB
M: 099 8357 159
E: zg.cakes@biberon.hr

UPRAVA:
Matoševa 10, Solin
T: 021 277 079
F: 021 277 077
E: info@biberon.hr

PRATITE NAS

FacebookInstagram

Biberon Food Bar

FacebookInstagram

Biberon Sushi & Bar

FacebookInstagram

Restoran Štorija

FacebookInstagram

Biberon Cakes

© 2017. Biberons d.o.o. Sva prava pridržana.
  • NASLOVNA
  • BIBERON FOOD BAR
  • BIBERON CAKES
  • BIBERON CAFFE
  • CATERING & EVENTS
  • O NAMA
    • O BIBERONU
    • OPĆE INFORMACIJE
    • TRAŽITE POSAO?
  • KONTAKT