BIBERON CAFFE

Kava odavno okuplja, povezuje i spaja. Bilo da je riječ o espressu, macchiatu, cappuccinu ili kavi s mlijekom, Biberon Caffe zasigurno će pružiti najbolju vrstu Vaše omiljene vrste kave, te Vam izmamiti osmijeh kada u šalici naš barmen mlijekom nacrta srce.

Svaki Biberon Caffe zamišljen je i uređen kao ugodan i opuštajuć ambijent kojem ćete se uvijek rado vraćati. Uz velik izbor pića, u nekim našim barovima moguće je uživati i u vrhunskim slatkim delicijama koje priprema Biberon Cakes. Započnite svoj dan ispijanjem fine BarCaffe kave i čitanjem dnevnih novina, ili se okrijepite u vrijeme pauze na poslu i sakupite energiju za ostatak radnog dana.

Nakon što ste odradili sve svoje obaveze i obavili kupovinu u shopping centru, opustite se uz zasluženu kavu ili svježe cijeđeni sok, provedite vrijeme u ugodnom društvu i zasladite se jednom od torti iz slatke vitrine.

Ukoliko je Vaš susret poslovne naravi, dogovorite sastanak u atraktivnom ambijentu poslovnog centra Autohrvatska u Heinzelovoj ulici u Zagrebu gdje ćete se Vi i Vaši poslovni partneri zasigurno osjećati bolje nego u uredu i samim time otvoriti put ka uspješnoj poslovnoj suradnji.

Kava je možda razlog zbog kojeg ste došli, ali Biberon ambijent i vrhunska usluga razlozi su zbog kojih se uvijek iznova vraćate.

logo-hr-HR

BIBERON CAFFE LOKACIJE