Catering

Odabrali ste lokaciju i broj uzvanika, događaj će imati i odličnu glazbenu podlogu, a Vi za svoj catering želite odabrati pouzdanog partnera jer ste svjesni da će kasnije svi govoriti o glazbi i o hrani. Biberon će organizirati catering koji će doprinijeti tome da Vaš događaj bude događaj za pamćenje.
Pazimo na svaki detalj; od odabira vrhunskih sastojaka i samo najboljih namirnica, uz vizualno primamljivu i besprijekorno pripremljenu i serviranu hranu pa do iznimno susretljive i profesionalne usluge.

Naš je zadatak, organizirati, pripremiti i dopremiti vrhunski gastronomski užitak iz naše kuhinje do Vaših stolova. Bilo da je riječ o domjenku, svečanom događaju ili proslavi, svojim klijentima odbijamo pružiti išta manje od najboljeg. I to je ono što nas izdvaja od drugih. Usluga cateringa dostupna je u Splitu i Zagrebu.

Kontakt osoba: Nikola Maljković
Kontakt broj: 091 8880 044


Events

Biberon Events nalazi se u centru poslovnih zbivanja grada Zagreba, u Heinzelovoj ulici te predstavlja idealan odabir kada je riječ o poslovnom ručku ili organizaciji domjenka ili zabave.
Menu je pomno biran i kreiran prema najboljim receptima, a jela van menija je moguće unaprijed naručiti i dogovoriti ukoliko želite počastiti i impresionirati Vaše poslovne partnere. Naše će ljubazno osoblje biti na raspolaganju u svakom trenutku kako bi Vaš poslovni ručak protekao u najboljoj atmosferi i ugodnom okruženju.

Poslovni domjenci i zabave idealna su prilika da zahvalimo zaposlenicima i poslovnim partnerima na izvrsnim rezultatima i kvalitetnoj suradnji. Baš kao i logo Vaše tvrtke, dress code i profesionalnost, Vaš će domjenak također biti odraz Vašeg poslovanja i uspješnosti branda. S tim na umu, jasno je da organizacija bilo kojeg događaja ove vrste može doprinijeti dobrom raspoloženju među zaposlenicima, kao i unaprijediti odnose s Vašim poslovnim partnerima.

Upravo to je razlog zašto ne biste trebali ništa prepustiti slučaju već biste se za suradnju trebali obratiti iskusnim profesionalcima koji će se predano i ozbiljno posvetiti ovome zadatku. Bilo da je riječ o zabavi, seminaru, božićnom domjenku ili obljetnici osnivanja tvrtke, mi ćemo vam ponuditi spremna rješenja ili u potpunosti kreirati menu u skladu s Vašim željama.

Vodeće tvrtke poput Auto Hrvatske, Allianza i Siemensa već su nam poklonile svoje povjerenje odabravši Biberon Events kao partnera za svoje božićne zabave.

Usluga Biberon Events dostupna je u Splitu i Zagrebu.

Kontakt osoba: Nikola Maljković
Kontakt broj: 091 8880 044