O Biberonu

Naša priča započinje davne 1998. godine kada smo imali jedan san, snažnu volju, upornost i viziju u kojem se smjeru želimo kretati i rasti. Znali smo da neće biti lako krenuti u gradu pod suncem koji ne prašta i teško prihvaća, ali s tim smo gradom dijelili jednu važnu karakternu crtu koja je u njemu iznjedrila velike uspjehe i prevalila brojne oluje, a to je – «dišpet».
Prve korake učinili smo otvaranjem caffe bara u Osječkoj ulici u Splitu da bismo već četiri godine kasnije otvorili još tri poslovne jedinice u samom centru grada, u njegovoj povijesnoj jezgri. 2004. godine proširili smo fokus našeg rada i odlučili udovoljiti gurmanskim ljubiteljima dobre hrane i otvorivši prvi restoran bar na splitskoj adresi.

Nepunih devet godina nakon pokretanja prvog bara, krenuli smo se širiti i van granica Splita. Za početak otvaramo Biberon Food Bar i Biberon Caffe Mercator (na samome ulazu u Split), da bismo zatim priču prenijeli i u Caffe Metković i Caffe Zadar. Prvo desetljeće poslovanja proslavili smo širenjem u Istru gdje otvaramo Biberon Food Bar u Puli, te čak dva Biberon Caffe Bara i to jedan u Puli i jedan u Labinu, a iste godine i Rijeka dobiva svoj prvi Biberon Caffe.

U metropolu smo stigli 2009. godine kada smo otvorili prvi zagrebački Biberon Food Bar i Caffe Bar, nakon čega je uslijedilo otvaranje i Biberon Caffe Bara u Prečkom da bismo zatim svake godine stizali u novi grad. Biberon Caffe Barovi otvoreni su u Varaždinu, Čakovcu i Koprivnici, Đakovu i Osijeku.
Ljubav prema slatkim delicijama gurnula nas je u slastičarsku proizvodnju te smo otvorili prvi Biberon Cakes u Mercatoru u Splitu 2010. godine, iste smo godine naše slastice predstavili i u Zagrebu u Kaptolu i u Radničkoj. Godine koje su uslijedile bile su prepune novina jer smo stigli i u Samobor i Šibenik. Veliki korak je bio i otvaranje kantina za zaposlenike velikih tvrtki kao što su AD plastik, Cemex, Autohrvatska i Allianz.
Otvarali smo nove lokacije u Zagrebu, Splitu i Novigradu te postali prisutni u svakom većem trgovačkom centru ovih gradova.

2017. godine u Zagrebu, na Cvijetnom trgu, otvoren je Meat District by Biberon koji je postao idealna lokacija za ljubitelje vrhunskih burgera u samom centru grada. Da su goruće lokacije upravo ono što karakterizira Biberon, dokazuje i činjenica da smo iste godine na splitskoj rivi otvorili Biberon Štoriju – mjesto koje spaja tradiciju i mediteranski duh ovog podneblja.
Prateći svjetske trendove, na atraktivnoj lokaciji u Splitu otvorili smo Biberon Bar&Cuisine u kojem ljubitelji sushija mogu uživati u besprijekorno pripremljenim zalogajima sushi chefa, kao i mesnim delicijama s grilla i tempuri.
Kada gledamo unatrag, mogli bismo reći da smo dogurali daleko, ali zapravo, nadamo se da je ovo tek početak.


Naša priča

biberon_logo_placeholder
BiberonBC
storija-web-transp (1)
Meat District
cakes_mall
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder
biberon_logo_placeholder