Početci
Naša priča započinje sada već davne 1998. godine na Gripama, gdje je otvoren prvi objekt imena Biberon. Tada je to bio tek jedan kafić, a koju godinu kasnije pridružuje mu se još njih po starome centru Splita, zajedno s restoranom s kojim je naš prvi lokal od onda dijelio lokaciju u Osječkoj ulici. Devet godina nakon početka, krećemo se razvijati te 2007. nastaje Biberon Food, lanac restorana koji se kroz idućih nekoliko godina nastavlja širiti diljem Lijepe naše, od Istre, preko Zagreba pa do Slavonije. 2010. okrećemo se još jednoj strani kulinarstva – slasticama, te otvaramo prve Biberon Cakes objekte u Solinu i Zagrebu. Popularnost restorana ni tada ne prestaje rasti pa se oni, skupa sa caffe barovima nastavljaju širiti, omogućujući sve većem broju ljudi dostupnost naših delicija.
Moderna 'Vrimena
Veliki napredak za nas, kako u raznolikosti ponude tako u raširenosti restorana, označila je 2017. godina; u srcu Zagreba otvara se Meat District by Biberon, a naš Split dobiva Sushi bar na Firulama te Štoriju, biser našeg kulinarskog mora. Novootvoreni Salona Mall dobiva potpun asortiman naših restorana- od Food bara, preko pizzerije do caffe bara i Biberon cakesa, omogućujući tako dostupnost i veliki izbor prave kvalitete svima u Solinu i okolici.
'Jubav, trud i predanost
Naši Food barovi kroz 2019. i 2020. svoja vrata otvaraju u City centru Split te u Makarskoj, a Zagreb dobiva još jedan restoran u King Cross trgovačkom centru. Nesputani novom i nadasve nepovoljnom situacijom koja nastupa, ne odustajemo od pružanja najbolje usluge našim vjernim gostima pa tako 2021. otvaramo Maestro, zajedno sa Štorijom i Sushi Barom, treći restoran u Splitu koji kvalitetom i visokim standardima opravdava svoje ime. Naša je priča duga i uzbudljiva, a kako vrijeme prolazi, naša ljubav prema hrani ne prestaje isto kao i radost koju osjećamo znajući da ljudima u svakom jelu dajemo dio nas, jer su najbolja jela ipak ona napravljena sa strašću i ljubavi.